threebestfriends.blogg.se

US and A trip 2013

Salt Lake City, öken!

Publicerad 2013-07-02 06:24:00 i Allmänt,

Efter Rocky mountains styrde vi kosan mot Salt Lake City. Vi har ni kört ca 400mil och har ca 50 timmar i bilen. Vägen till Salt Lake  City bjöd på en väldigt varierad terräng. Från gröna djupa skogar i Colorado till ökenlandskap i Utah.
 
Vi körde till själva Salt lake en dag (ca 3 mil från staan). Vi har fått veta att den kallas "Usa:s döda hav". Det förstod vi verkligen när vi komme fram. En otroligt fin strand och blott vatten, såg väldigt inbjudande ut på håll. Men när vi närmade oss vattnet så började det lukta skit, hur äckligt som helst. Josef vände och Jocke beklagade sig. När vi till slut kom fram till vattnet var det jättevarmt, men pga lukten avstod vi från bad. (det var ingen annan i närheten heller som badade, eller stannade onödigt länge på stranden)
 
Nästa dag besökte vi en ö i närheten. Det va 40 grader varmt så vi va rätt sega. (tydligen väntar en värmebölja i slutet på veckan som kommer ge hemska temperaturer). På ön, som hette Anthelop Island såg vi bland annat bufflar. Dessa betade fritt ute på ängarna, utan nått staket. Vi fick veta att om buffeln vänder huvudet och tittar mot dig är du nära. Om han sedan lyfter på frambenet så är det kört. Vi gjorde ett litet test, men när det vände huvudet mot oss sprang vi tillbaks till bilen.
  
 
 
Ikväll har vi hyrt cyklar och cyklat runt i staden.  I morgon packar vi väskan för att besöka olika nationalparker
  
Nu har pisstoby (Jocke b) o Patrik klagat länge nog om att jag (Josef) ska tillägna tid på bloggen men genom att dom ha tagit med de mesta så kan jag ta lite om framöver här så härmed delar jag med mig, Vegas baby :-) (på fre) kommer bli galet!! Det kommer att barka/spåra och alla händelser kommer även att stanna där, även om Toby gifter sig:-) jag kommer fortsätta med mitt otroliga bra bloggande här framöver:-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela